Zomer Challenge

Voel je jezelf niet lekker in je vel zitten? Ben je vaak moe en voel je je uitgeblust? Ik zou je graag willen helpen om jezelf energievol te voelen en elke dag met frisse moed aan de dag kan beginnen.

 

Door gezonder te gaan eten en meer te gaan bewegen zul je je gezonder voelen en met het veranderen van je leefstijl krijg je meer vitaliteit.  

 

De zomer challenge is meer dan het volgen van een dieet. Vanuit vijf dimensies wordt naar je leefsituatie gekeken door middel van de integrale vitaliteitscheck. Aan de hand van de analyse wordt er samen een vitaliteitsplan opgesteld en een leefstijl en voedingsanalyse uitgevoerd. 

Met het maken van een lichaamsmeting wordt een persoonlijk advies gegeven.

 

In de zomer challenge krijg je de volgende analyses:

 

  • Integrale vitaliteitscheck
  • Leefstijl -en voedingsanalyse
  • Lichaamsmeting

En krijg je de volgende adviezen:

 

  • Vitaliteitsplan
  • Leefstijl en voedingsadvies

De analyses en de adviezen zullen besproken worden in 2 coachingsgesprekken van elk 1.5 uur.

 

Normaal zijn de kosten voor het traject 297 euro. Ik kan jullie speciaal met de zomer challenge een prijs aanbieden van 75 euro. 

 

Meld jezelf aan via zomerchallenge@myhappynetwork.nl voor het maken van een gratis kennismakingsgesprek.

 

 

Weet je iemand anders met interesse dan kunnen jullie samen meedoen voor 100 euro in totaal (het wordt alleen maar makkelijker voor je als je omgeving meedoet). 

Maak je eerste stap naar een energieker en vitaler leven. Ik ben er voor je om je daarin the motiveren. Ik weet dat je het kan! 

Close Menu