Manifest MyHappyNetwork

Wat heb ik in mijn leven al een hoop mooie dingen meegemaakt. Daarin waardeer ik elk contact dat ik met mensen heb gehad. Ik ben zo blij dat ik jou ken. Ik wil meer leuke dingen gaan doen met jou en samen met anderen. Hierdoor ben ik begonnen met MyHappyNetwork. Graag deel ik met je mijn visie hoe ik vorm wil geven aan deze community.

Ontwikkelen

Ik heb sterk de behoefte om mezelf te blijven ontwikkelen en daarin te blijven groeien. Het contact met anderen maakt het mogelijk om elke keer weer nieuwe dingen te leren. Ik wil naar een groter geluk en voorspoed voor iedereen. Het leven is als een groot avontuur waarin elke dag een kado is om mee te mogen maken.

Synergie

Synergie betekent dat het samengaan van delen meer oplevert dan de som der delen. Ik noem het altijd al 1+1=3. Door samen te werken zijn er in deze wereld mooiere dingen te bereiken dan alleen te werken. Door samen te werken versterk je elkaar. Samenwerken motiveert mij en daar word ik er heel blij van.

Kennisoverdracht

In samenwerken is kennisoverdracht heel belangrijk. Je hebt daarin altijd de rol als expert of beginner met alle tussenvormen. We kunnen in onze kennis groeien zodat er een cyclus ontstaat van leren en zelf weer doorgeven van die kennis.

Win-Win

Ik doe iets voor jou, dan doe jij iets voor mij. Zou het niet fantastisch zijn als we op deze manier elkaar konden helpen? Als we door het ruilen van diensten en kennis een groot deel van ons leven kunnen vormgeven? We kunnen elkaar helpen en gebruik maken van elkaars kracht. Zou de wereld er dan niet een stuk mooier eruit zien?

Vertrouwen

Worden dingen doen met vreemde mensen niet makkelijker als je ze een paar keer hebt ontmoet? Als je weet dat ik die persoon ken? Dat je een mogelijkheid hebt om met voorkennis een beslissing te kunnen maken. Dat de lijnen van communicatie erg kort zijn en dat we daarin kunnen werken met een sociaal vangnet? Respect voor elkaar hebben is noodzakelijk om de community goed te laten werken. De eerste stap daarin is om elkaar eerst te begrijpen. Sta open voor elkaar. Begin met vertrouwen.

Ik nodig je uit om actief deel te nemen aan MyHappyNetwork. Ik ga voor een mooiere wereld. Jij ook?