Ik ben super enthousiast. Niets is leuker dan mezelf uit te dagen. Het liefst ben ik buiten in de natuur. Ik maak graag dingen met mijn handen, sport en fotografeer. Ik word er blij van om mensen te helpen en organiseer graag dingen. Ik heb als persoonlijke missie om bij te dragen aan een betere wereld.

Mijn passie ligt in de techniek en om dingen te maken. Ik ben daardoor altijd bezig geweest met verbeteren en creëren. In 2007 heb ik op de TUDelft de opleiding “Industrieel Ontwerpen” afgerond. Sindsdien ben ik werkzaam geweest in de Product Ontwikkeling bij o.a. Philips, ASML en DAF. Ik heb producten ontworpen, mensen getraind en mensen begeleid in de productontwikkeling.

In 2013 ging het goed mis en raakte ik door verschillende persoonlijke omstandigheden terecht in een Burn-Out. Ik ben toen op het diepste punt in mijn leven gekomen. Het is een hele zware tijd geweest maar het ik ben er sterker uit gekomen.

Ik heb veel geleerd van deze periode en heb veel geleerd over persoonlijke ontwikkeling. Ik deel mijn kennis met het maken van vlogs en help graag anderen om te kunnen groeien. Dit met mijn kennis van productontwikkeling, het ondernemerschap als ook met mijn persoonlijke ervaringen.

Mijn hele leven is erop gericht om bezig te zijn met vernieuwen en te innoveren. Dit geldt niet alleen voor mijn werk maar ook op persoonlijk vlak. Ik blijf nieuwsgierig en raak nooit uitgeleerd.

In 2018 ben ik als ondernemer begonnen met MyHappyNetwork. In 2019 ben ik gestart met een opleiding tot Leefstijl & Vitaliteitscoach. Ik help heel graag anderen en coach creatieve ondernemers en organiseer workshops.

Ik kijk niet naar de korte termijn maar werk met doelen naar de lange termijn. Ik ga uit van positiviteit, oplossingen, mogelijkheden en talenten. Ik geloof dat je van je leven kan maken zoals je zelf wilt. 

Met de community kunnen mensen elkaar vinden en projecten met elkaar ondernemen. Ik organiseer daarin activiteiten zoals de ondernemerswandeling. Ik draag graag bij in het verbinden van mensen en zo leuke dingen met elkaar te ondernemen.

Ben je wel toe aan wat meer rust en ontspanning? Wil je van een gejaagd gevoel naar een gelukkig gevoel? Wil je graag wat meer energie en gezonder gaan leven? Wil je groeien met je eigen bedrijf? Ik kijk graag samen met je naar de mogelijkheden. Maak vrijblijvend een kennismakingsgesprek met mij.