Voor Georgina, een supercoach!

Tijdens mijn eerste contact, na het wekelijkse sportuurtje, heeft Georgina mijn bloeddruk, gewicht e.d. gemeten. Omdat ik in 2019 veel bezig was met mij gezondheid en vooral mijn patronen m.b.t alcoholgebruik wilde aanpakken had ik besloten om Georgina te vragen mij te coachen en te ondersteunen. Aangezien ik, uit het verleden, bekend was met de methodes en trainingen in de verslavingszorg wilde ik het nu over een andere boeg gooien. 

Na een vrijblijvend oriënterend gesprek was het duidelijk dat Georgina me kon en wilde helpen. Wat me aansprak was de opzet en inhoud van het gehele coaching traject (10 contactmomenten) en vooral haar brede insteek. Zij wilde oprecht weten en onderzoeken wie ik was, waar mijn kwaliteiten lagen, toekomstdoelen en of ik leef vanuit mijn hart, gevoel en positieve energie of juist niet. Elke 2 weken hadden we een afspraak en ik kreeg opdrachten mee. Als het nodig was kon ik haar tussentijds bereiken. 

Beginsituatie: Ik dronk dagelijks 4 tot 8 glazen wijn om me te ontspannen en te belonen. Ik ben een hardwerkende, sociaal functionerende, actieve, gevoelige, sportieve, creatieve alleenstaande moeder van 2 puberzoons. Naast mijn werk, sport en mijn kinderen kwam ik tot niets. Te weinig energie, met name in avonduren, omdat ik dronk tussen 16.00-18.00 uur

Nu situatie: Ik drink 2-4 glazen wijn, alleen in het weekend, ga stoppen met roken (ik ga o.a. meedoen aan cursus begin maart 2020). Ik heb veel meer energie, heb een nieuw talent ontdekt. Ik heb in 2 weken tijd een verhalenbundel eruit gepoept, geschreven vanuit mijn hart, welke ik ga uitgeven in 2020. Ik heb enorme zelfinzicht gekregen door o.a. het lezen van boeken gedurende het coaching traject. 

Ik ga een ander talent, mijn groenen vingers, inzetten ten behoeve van anderen. Ik ga een buurttuin ontwikkelen in samenwerking met gelijkgestemden. Ik heb een baan verloren en een nieuwe baan gekregen gedurende het coaching traject. Het contact met mijn moeder heeft een boost gekregen en ik er is een heel bijzonder iemand in mijn leven gekomen.

Mensen die graag omringt willen worden met positieve energie, vertrouwen, niet te beroerd zijn om naar zichzelf te kijken vanuit alle hoeken en zelf aan de slag willen die hebben aan Georgina een supercoach. Georgina geeft je de tools, je doet het zelf, je bent niet alleen.

Sophie