Pitch Perfect

Wat waren je twijfels voor deelname?

Ik had weinig twijfels voor deelname. Vooraf twijfelde ik wel of dit traject hetgeen was dat ik nodig had. Of het niet te dwangmatig zou zijn. Maar bij het eerste gesprek waren de twijfels al weggenomen.

Beschrijf voor jou de situatie ervoor en nu. Wat is voor jou de transformatie geweest waar ik aan heb bijgedragen? Wat is de belangrijkste “les” voor jou geweest? Welk onderdeel heeft jou het meest gegeven?

Toen ik begon zat ik aan het einde van een herstel van een burnout. Ik had een terugval gehad, omdat ik niet op het juiste pad zat. Ik had sterk de behoefte om fysiek echt fit te worden en dus minder dan 80 kilo te gaan wegen. Tijdens de eerste meting dacht ik dat ik 89 woog, maar dat bleek ruim 92. Mijn transformatie ligt vooral in het fysieke. 

Ik heb mijn eetpatroon aangepast door minder of niet te eten in de avond, te ontbijten na het sporten in de ochtend en met name bewuster gaan eten. Meer vezels, minder koolhydraten waardoor ik minder nodig heb en geen vreet kicks en suikerpieken en dalen heb. Veel constantere energie, meer energie. 

Daarnaast ben ik iedere dag in de ochtend gaan sporten. Dat is iets wat ik al veel langer wilde en nu ben gaan doen. Daarbij ook gerichter gaan trainen, meer aandacht voor spieropbouw. De belangrijkste les is dat ik door bewuster te eten en te sporten mij vele malen vitaler voel, positiever ben en meer doe. 

Daarnaast helpt het me om focus te houden op wat voor mij belangrijk is. Het onderdeel over voeding en fysiek heeft mij het meest gegeven. Dat was voor mij ook de aanleiding om dit te gaan doen.

Zou je mijn hulp aanraden? En aan wat voor persoon zou dat dan zijn?

Ik zou je zeer zeker aanraden. Aan iedereen die serieus stappen wil maken op gebied van vitaliteit. Mensen die zichzelf willen ontdekken.

“Georgina is een erg enthousiaste positieve coach met veel kennis op tal van aspecten die je vitaliteit beinvloeden. Zowel op fysiekgebied (training, voeding) als het mentale en emotionele vlak. Ze geniet zichbaar van het vooruit helpen van mensen in het vinden van hun authentieke zelf. Verwacht geen standaard programma.”

Georgina begeleid je met hetgeen jij op dat moment nodig heb. En met effect. In twee maanden tijd ben ik 8 kilo afgevallen en voel ik mij door eenvoudige aanpassingen in mijn voedingspatroon veel fitter en energieker.