Kerst Actie 2019

Wat als iedereen in Nederland zijn haar of geld doneert voor Stichting Haarwensen?
Zou dat niet fantastisch zijn voor de kinderen?

Ik ben Georgina Ang en ik wil mijn lange haar doneren voor Stichting Haarwensen. Het begon 3 jaar geleden toen mijn zus tegen mij zei: “ Mijn haar wordt niet langer dan mijn BH bandje”. Ik werd daardoor nieuwsgierig hoe lang mijn haar dan zou kunnen groeien.

Nu zijn we 3 jaar verder en groeit mijn haar nog steeds. Het is nu zelfs zo lang dat het mijn knieholtes raakt. Ik heb het opgemeten en is mijn haar 1.10 m lang.

Door een facebookpost van mijn nichtje kreeg ik het idee om ook mijn haar te doneren voor Stichting Haarwensen. Maar ik wil niet alleen mijn haar doneren. Ik wil graag meer doen voor Stichting Haarwensen.

Ik kan jullie hulp daar goed bij gebruiken. Wat als we met meer mensen ons haar gaan doneren? Of dat we genoeg geld kunnen inzamelen voor het laten maken van de pruiken? Ik weet zeker dat het op een goede plek terecht komt. 

Voor meer informatie kijk op de website https://haarwensen.nl/.

Ik ben eerste kerstdag jarig. Zouden jullie in deze kerstgedachte mij willen helpen om de 1500 euro voor het laten maken van de pruik bij elkaar te leggen?

Kijk hier voor de inzamelingsactie via facebook.