Interview #1 Georgina Ang

Wie ben je?

Ik ben Georgina Ang. Ik ben 40 jaar oud en geboren in Eindhoven in de wijk Tongelre. In 2007 ben ik aan de TUDelft als Industrieel Ontwerper afgestudeerd. Na mijn afstuderen heb ik bij grote bedrijven in de productontwikkeling gewerkt zoals bij DAF, Philips en ASML. Tot 2014 heb ik gewerkt als mechanical engineer en tot 2018 als technical consultant. Sinds 2018 ben ik gestart als ondernemer met mijn bedrijf MyHappyNetwork.

Wat doe je met je bedrijf?

Ik onderneem heel graag dingen. En het liefst onderneem ik dingen samen met andere mensen. Met MyHappyNetwork bouw ik aan een community en een platform waarin ondernemers kunnen samenwerken.

Daarnaast coach ik ondernemers op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en productiviteit. Denk hierbij aan: goed in je vel zitten, weten wat je wilt, het stellen van doelen, de juiste balans hebben in energie en privé/werk. 

Vitaal zijn om gemotiveerd en vol energie in je onderneming met plezier te kunnen werken. Hierbij ga ik uit van een integrale aanpak waarin ik werk aan het optimaliseren van vitaliteit en productiviteit.  

Waar zit je onderneming?

Ik huur mijn werkruimte in de apparatenfabriek op Strijp-S. Ik werk ook graag buiten de deur en kom graag bij cliënten op bezoek. 

Wanneer ben je begonnen?

Ik ben in 2015 met MyHappyNetwork begonnen. Maar in die tijd werkte ik nog fulltime in loondienst. Sinds ik vanaf 2018 ben gestopt met mijn werk ben ik fulltime bezig in mijn onderneming. 

Waarom ben je ermee begonnen?

Ik voel zelf sterk de behoefte om meer creatieve dingen te doen met leuke mensen. Vanuit mijn studie heb ik als ervaring om met veel plezier met anderen samen te werken. Ik miste dit toen ik in loondienst werkte in een technische omgeving. Ik ben daarom zelf begonnen met het opzetten van een community en een platform waarin mensen kunnen samenwerken. 

In 2013 ben ik door persoonlijke omstandigheden in een burn-out terecht gekomen. Dit is voor mij een keerpunt in mijn leven geweest. Ik heb geleerd over wat een juiste mindset voor je kan doen. Ik heb veel geleerd over persoonlijke ontwikkeling en heb hier dan ook veel over gelezen. Hier komt dan ook mijn passie voor coaching uit voort. Persoonlijke groei is het mooiste wat er is. Mijn definitie van succes is het overwinnen van jezelf. Zonder je belemmerende gedachten en overtuigingen kan je je leven maken zoals je zelf wilt.

Hoe gaat het ermee?

Ik merk dat dingen minder snel gaan dan dat ik zelf voor ogen heb. Ik ben wel een doorzetter en veel dingen kosten nu eenmaal tijd om te ontwikkelen. Een functionele versie van het platform is beschikbaar en ik ben stapje voor stapje bezig met het opbouwen van de community. Ik krijg veel positieve reacties van mensen en wordt er zelf blij van. Dus in mijn ogen gaat het daarmee goed. Ik zou wel graag willen dat er meer dingen met meer mensen samen zouden gebeuren. Maar hier werk ik aan. En hoop daarmee mensen net zo enthousiast kan krijgen als ik zelf erover ben.

Contact

Mocht je meer willen weten of wil je met me sparren maak een afspraak met me via georgina@myhappynetwork.nl.