Boedhabelly

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

1. Wat waren je twijfels voor deelname?

Ik had eigenlijk geen twijfels voer deelname, ik was heel enthousiast om te beginnen. Zoals ik al eerder heb aangegeven werd ik een beetje minder enthousiast nadat bleek dat ik een aantal zelfreflectie opdrachten moest maken, maar die bleken achteraf wel zinvol om te ervaren wat mijn valkuilen zijn zeker gezien in de rol van ondernemer. Ik denk dat ik vooral twijfelde omdat ik graag alles zelf wil doen en ondervinden, maar met jou werken voelde meer als samenwerken dan dat het leek op hulp vragen iets wat voor mij moeilijk is.

2. Beschrijf voor jou de situatie ervoor en nu. Wat is voor jou de transformatie geweest waar ik aan heb bijgedragen? Wat is de belangrijkste “les” voor jou geweest? Welk onderdeel heeft jou het meest gegeven?

Ik denk dat ik het meest geholpen ben door jouw enthousiasme en frisse blik, ik was veel te veel gericht op het behalen van succes door alleen social media en mijn eigen netwerk. Het maken van flyers het organiseren van een open dag heeft ook naast nieuwe klanten meer enthousiasme bij mij gegeven over het lesgeven aan nieuwe mensen. De website heeft ook erg goed gewerkt, daar heb ik zeker mensen aan over gehouden. Daarnaast het samenwerken dus niet het gevoel krijgen dat mijn ideeën er niet toe zouden doen, je bent echt heel goed in het sturen van mensen naar hun eigen talenten.

3. Zou je mijn hulp aanraden? En aan wat voor persoon zou dat dan zijn?

Ik zou zeer zeker je hulp aanraden aan mensen die niet veel weten van marketing, maar ook wel aan mensen die een bedrijf beginnen uit passie maar nog niet veel ervaring of kennis hebben van zaken doen en zichzelf of hun product op de kaart te zetten. Daarnaast zou ik je ook aan kunnen raden aan mensen die opzoek zijn naar een doel/droom in hun werk/leven omdat jij heel goed bent in het benoemen van praktische handvatten voor het bereiken van die doelen. Dat heeft mij in ieder geval erg geholpen. En je tomeloze enthousiasme natuurlijk, dat is al reden genoeg.