Activiteit Oktober 2019

Wie o wie wil meedoen met een wedstrijd door sneller raadsels op te lossen dan de andere groep? Doe mee met de Escape Room Challenge bij [Esc].

Op maandag 14 oktober verzorgt [ESC] een totaal belevenis voor de community van Strijp-S:

  • 17.00-18.00 Start Escape Room Experience
  • 18.00-18.15 Prijsuitreiking 
  • 18.15-19.00 Naborrelen 
De activiteit is gratis.
 
Inschrijven tot 14 oktober via escape@myhappynetwork.nl
Puzzels om op te kossen

Als je een escape room speelt wordt je opgesloten in een kamer en heb je 60 minuten de tijd om met behulp van puzzels en hints te ontsnappen. Het is dus de bedoeling dat je alle hints vindt en alle puzzels weet op te lossen. Daarbij zal je dus goed moeten samenwerken, alert moeten zijn en logisch nadenken om de puzzels op te lossen en de kamer te kunnen verlaten. In de escape rooms van [esc] Eindhoven staan technologie en geschiedenis centraal.

Race tegen Technologie

Strijp-s is sinds oudsher de bakermat van veel belangrijke uitvindingen. Zo werd jaren geleden de radio hier ontwikkeld en geproduceerd. Op jouw eerste werkdag in de elektronicafabriek zal je aan de slag gaan met verschillende technologieën die in de vergetelheid geraakt zijn. Laat je niet afleiden door de verschillende snufjes, maar zorg dat je onder de knie krijgt hoe die apparaten werken. Blijf paraat en ontrafel de geheimen van de elektronicafabrikant. Wanneer je licht en geluid samen weet te brengen, zal je de kamer kunnen verlaten en de baan bemachtigen. Zo niet? Dan ben je na je eerste werkdag in de fabriek al weer ontslagen.

Follow The Light

Eindhoven staat historisch bekend als de lichtstad door de uitvinding van de gloeilamp. Een groot deel van deze stad reflecteert dan ook de uitvinding van de gloeilamp en zijn uitvinders. Uiteraard is de gloeilamp een grote doorbraak geweest en heeft nog steeds een weergaloze impact. Hoe behendig jij bent met diverse soorten licht en hoe goed kunnen jullie samenwerken? Tijdens je proefdag in de lampenfabriek wordt dan ook getest of je zelf wel een helder licht bent. Weet je de hints te vinden en de puzzels op te lossen, dan verlaat je de kamer en heb je de baan bemachtigd. Zo niet? Dan ben je na je eerste werkdag in de fabriek al weer ontslagen.